Forsiden | Om Ringcom AS | Våre Produkter | Våre Tjenester | Support | Kontakt Oss  
 
 
.:: Våre Tjenester
 
Serverdrift. Elementer som overvåking, løpende oppdatering og backup er alle vitale for å sikre en stabil og brukersikker tjeneste. Tjenester som e-post, handelsløsninger, webløsninger er mer og mer sentrale for den daglig driften av mange bedrifter. Det er derfor viktig at tjenestene alltid er tilgjengelige og virker slik de skal. Ringcom drifter servere for mange bedrifter i dag.

Sikkerhet/brannvegg. Når bedriften kobler sitt nettverk mot internett er en brannvegg det viktigste forsvar. Man skal forhindre at utenforstående får tilgang til tjenester innenfor brannveggen de ikke skal ha, og at det ikke hentes ned programmer/virus som kan svekke sikkerheten.

1

Konsulenttjenester. Ringcom tilbyr konsulenttjenster i forbindelse med etablering og drift av moderne nettverk og løsninger tilknyttet dette. Vi kan gi råd og delta i planleggingen for å sikre effektive og stabile nettverk. Vi har deltatt i mange prosjekter rundt etablering av brannvegger, VPN, kommunikasjon, sikkerhet m.m.

Serviceavtaler/driftsavtaler/SLA. Vi tilbyr også løpende driftsavtaler som gir tilgang på kompetanse når bedriften har behov for dette. Det kan være fjernadministrasjon hvor vi kan ha tilgang til f.eks brannvegger, routere og switch'er fra vårt driftssenter, eller avtaler hvor vi møter opp hos dere basert på behov. Avtalen kan ha on-site responstid på f.eks 4 timer ved utrykning, eller 2-3 dager ved behov som ikke haster.

Nettverksovervåking/NOC. Vi benytter avansert nettverksovervåkingssoftware som måler tilgjengelighet og driftsstatus løpende. Dette er informasjon som vil være tilgjengelig for våre kunder. Vi kan også måle og overvåke utnyttelse og driftsinformasjon på kundenes nett etter ønske.

Les også om våre produkter

 
 
  www.ringcom.no